Изпити пред ДАИ - гр.Пазарджик, 2014 - Изпити - Запознай се с обучението - Авто-мото Учебен център ПКВ-08 ЕООД Шофьорски курсове
Сряда, 28.06.2017, 22:18

Добре дошли Гост

Авто-мото Учебен център ПКВ-08 ЕООД

Раздел категории
Теоретично обучение [13]
Извършва се по учебна документация на Министерство на образованието.
Управление на МПС [17]
На полигон, градско и др.
Други обучения [9]
На хора с увреждания и др.
Изпити [13]
Всичко за изпитите.
Полезна информация [11]
Необходими документи за пред ДАИ, КАТ и други.
Вход във форума
Вход:
Парола:
Търси
Приятели на сайта
 • uCoz Community
 • uCoz Manual
 • Video Tutorials
 • Official Template Store
 • Best uCoz Websites
 • Статистики

  Общо онлайн: 1
  Гости: 1
  Потребители: 0
  Главна » Статии » Изпити

  Изпити пред ДАИ - гр.Пазарджик, 2014

  1.Изпит се провежда на края на всеки курс,за да се покажат придобитите умения на кандидат шофьора.

  2.Първа част на изпита - Теория решаване на тест - 40 минути. Може да бъде по електронен начин на таблет или на хартиен носител. Зависи от желанието на кандидат водача. Например за кат."В" при набрани 87 точки от теста оценката е положителна, при 86 отрицателна. Общия възможен брой точки е 97. Изпита се провежда под постоянно видеонаблюдение. На всеки кандидат има снимка в изпитния протокол. По време на изпита в произволно време системата прави няколко автоматични снимки на кандидат водача.

   

  3.Управление на автомобила в присъствието на изпитващ от ИААА(Изпълнителна Агенция Автомобилна Администрация) ,който поставя оценка . Кормуване - тази част е кандидата да покаже придобитите през времето на обучение умения. Провежда се в присъствието на изпитващия от ДАА (който казва на къде да се кара и какви маневри да се извършват), а на задната седалка присъства инструктора и евентуално още един или двама курсиста от същата група.

  Изпита е под постоянно видеонаблюдение свързано с GPS система за проследяване във всяко едно време местоположението на учебното МПС.

  По преценка на ръководителя на Учебния център след приключване на изпита всеки кандидат водач има право да прегледа видеозаписа си. Видеозаписа се съхранява 3 месеца след провеждане на изпита.

  4.Оценката се поставя на основата на показаните умения или направените грешки, които преди това са предварително описани какъв тип грешка колко точки отнема от общия брой. Грешките се нанасят в реално време по електронен начин и се отчитат по GPS система. 
  Например: не спиране на знак СТОП, не разрешаваш сигнал на светофар или регулировчик му се отнемат 10 точки от общия брой на курсиста който е 9 точки(той автоматично получава оценка "НЕ"). 

  Още Тук  и Тук Цък

  Направени корекции на 01.06.2014г

  Категория: Изпити | Добавено от: Админ (10.01.2011)
  Преглеждания: 4973 | Коментари: 3 | Рейтинг: 0.0/0
  Общо коментари: 3
  3  
  ok ok ok respect respect

  2  
  izpiti listovki

  1  
  wacko wink booze booze booze booze eek

  Име *:
  Email *:
  Код *:
  Copyright MyCorp © 2017 | Сайтът се управлява от системата